Nyheter

Sju tips inför Brexit

18 jan
Storbrittanniens medlemskap i EU fortfarande oklart. Här är sju tips åt dig som gör affärer med brittiska företag.

Falska sedlar i omlopp

18 jan
Polisen på Åland meddelar att man fått in anmälningar om misstänkt förfalskade sedlar. Läs mer om hur kontrollerar sedlar och hanterar misstänkta förfalskningar.

Pensions- och försäkringspremier för 2019

10 jan
Skatteförvaltningens beslut om pensions- och försäkringspremier för 2019.

Skatteförvaltningens beslut om nivåer för 2019

10 jan
Skatteförvaltningens årliga beslut om nivåer gällande naturaförmåner samt resekostnader för 2019 års beskattning

Arbetsförhållanden i exceptionella naturförhålladen

03 jan
Natten till onsdagen den 2 januari drabbades Åland av "århundradets storm". Här följer några riktlinjer om vad som i normalfallet gäller för arbetsgivare i dessa situationer.

Dan Westerholm vikarierar som företagsrådgivare

14 dec
Dan Westerholm finns nu tillgänglig i projektet Utveckla framtidens företag. Dans roll är företagsrådgivare (vikarie till hösten 2019) och han har tidigare bland annat jobbat som egenföretagare inom oljehandel. Dan fokuserar på Starta eget-rådgivning, Företagarskolan och entreprenörskapsundervisning. Han ansvarar även för sidan Startaeget.ax. Kontakta Dan Westerholm direkt per e-post dan.westerholm@naringsliv.ax...

Ny centrumledare

11 dec
City Mariehamn kan idag presentera vår nya centrumledare - Dan Ferna.

Julkaffe på Ålands Näringsliv 19.12

04 dec
Välkomna på julkaffe till Ålands Näringsliv onsdagen den 19 december kl 14-16. Platsen är Ålands Näringslivs lokaler på Nygatan 6, andra våningen i Alandia Trade Center. Kom och träffa vår personal, få information om vår verksamhet och kommande aktiviteter. Välkomna!

Vinnare i Skraknästet 2018

03 dec
Vi gratulerar vinnaren i Skraknästet 2018; Buttercup. Mera information om tävlingsbidragen och tävlingen finns på Skraknästets hemsida och Skraknästets Facebook-sida . Skraknästet är en tävling för entreprenörer på Åland. Tävlingen arrangeras för att uppmuntra och främja entreprenörskap på Åland. Arrangörer är Ålands Näringsliv och Ålands Utvecklings Ab.

Välkommen på höstmöte

21 nov
Ålands Näringsliv håller traditionellt höstmöte torsdagen den 29 november kl 11.30 på Park Alandia Hotell (konferensrummet). 11.30 Stadgeenliga förhandlingar Medlemmar har rätt att föreslå medlemmar till styrelse och utskott. Du kan kontakta oss här . Handlingar kommer upp i denna artikel på måndag 26.11 efter att ha godkänts av styrelsen...

Sidor