Kurser

Ålands Näringsliv anordnar en rad olika kurser, infotillfällen, frukostträffar, webbinarier och streamad utbildning riktat till våra medlemmar och intresserade.

Ålands Näringsliv håller årligen ett 80-tal kurstillfällen både på plats och distans som är riktat till företag och organisationer, arbetsgivare och övrigt intresserade. Utöver detta kan vi ordna med skräddarsydda kurser för just ert företag eller arbetsplats. Vi har för våra utbildningar och kurser samarbeten med  en rad olika utbildningsarrangörer i både Finland och Sverige. 

Våra aktuella kurser, informationstillfällen och evenemang hittar du i vår kurskalender.

 

Webbinarier och streamad utbildning 

Att delta i webbinarium ger dig möjlighet att förkovra dig i olika ämnen på distans. Vissa är kostnadsfria och andra betingar en avgift. Vissa är på svenska, andra på engelska.

Kurserna arrangeras oftast av organisationer utanför Ålands Näringsliv. Vi har viss kvalitetssäkring på dem såtillvida att vi tycker arrangören brukar ordna bra kurser, men vi kontrollerar inte samtliga kurser. Ålands Näringsliv har således inget ansvar eller påverkan av innehållet, utförandet och eller övriga arrangemang kring kurserna.

Här presenterar vi olika varianter av streamad utbildning som ger dig möjlighet att förkovra dig i olika ämnen på distans. Kurserna arrangeras oftast av organisationer utanför Ålands Näringsliv. Vi har viss kvalitetssäkring på dem såtillvida att vi anser att arrangören anordnar bra kurser, men vi kontrollerar inte samtliga kurser. Ålands Näringsliv har således ingen påverkan av innehållet, utförandet och eller övriga arrangemang kring utbildningarna. Vid frågor om utbildningarna kontakta då utbildaren. Du läser mer om utbildningarna genom att klicka på länkarna.

Ålands Näringsliv och Diploma Utbildning

Fler än 400 streamade utbildningar!  

Klicka här för att komma direkt till utbildningsportalen.

Ålands Näringsliv har i samarbete med Diploma Utbildning tagit fram lärportal för streamade utbildningar. Det är en lärportal för digital kunskapsöverföring med målsättning att erbjuda Nordens största portfölj av kvalitativa onlineutbildningar som bidrar till hållbar kompetensförsörjning för lokala och regionala näringsliv.

Vad är Diploma Utbildning

Diploma Utbildning är partner med utbildningsföretag och hjälper dem digitalisera samma utbildningar som utbildningsföretagen traditionellt håller i sina utbildningslokaler. Du får tillgång till dem på din dator, läsplatta eller smartphone och kan pausa, repetera och utbildas i din egen takt. Miljövänligt och mer lättillgängligt. Diploma Utbildning har idag över 400 inspelade och professionellt klippta filmer för att nå en så effektiv och inspirerande inlärning som möjligt. Filmerna är väl anpassade till att använda aktivt i eget lärande i arbetet och även som underlag för utvecklande diskussioner inom t ex arbetslag. Många av våra lärare tillhör de mest erkända skickliga pedagogerna inom sina respektive områden. Varje månad tillkommer det 4-5 utbildningar utspritt i olika ämnesområden.

Som medlem i Ålands Näringsliv har du förmånliga priser på kurserna

  • Fler än 400 utbildningar att välja mellan
  • Diplomeras av erfarna lärare

Din möjlighet som medlem i Ålands Näringsliv

  • 20% rabatt på enskilda kurser eller premiumlicens med rabattkod aland20
  • PREMIUMLICENS – full tillgång till alla utbildningar under 12 månader.
  • Titta, lyssna och öva obegränsat under året.
  • Läs så många kurser du orkar och hinner under året för endast 3676 kr, ex moms (ord 4595 kr)
  • Vi tar löpande fram nya utbildningar / Tipsa oss om vad du söker / Fri support / Hjälp att välja utbildning

Sveriges bästa streamade utbildningar

  • Identiska eller motsvarande versioner av öppna kurser
  • Ledande utbildare ger dig efter kunskapstest sina egna unika diplom
  • Utbildningar ger utbildningspoäng hos Advokatsamfundet, SRF, FAR m.m.

Gruppbeställning för digitala utbildningar

Önskar ni ge fler medarbetare möjlighet att gå en eller flera utbildningar, och vill ni på allvar få en avdelning eller hela verksamheten att lyfta och nå bättre resultat?

Kontakta Åsa Pihlsgård på Diploma Utbildning för mer information och beställning.
asa.pihlsgard@diplomagroup.se
Telefon: +46 (0) 700 896 938

Klicka här för komma till utbildningsportalen