Affärsutvecklingspaket

Vill du växla upp ditt företag? Kom och träffa våra affärsutvecklare och diskutera din verksamhet och dina framtidsplaner.

Inom affärsutvecklingspaketen kommer vi att fördjupa oss i ditt företag och de mål du har med det. Du får möjlighet att diskutera hur verksamheten fungerar idag och dina visioner framåt. Beroende på dina behov anpassar vi handledningens innehåll och vem som blir ditt bollplank. 

Vi träffas upp till 10 gånger. Till varje företag tas en individuell plan fram, utifrån nuläge och önskat mål. 

Målgrupp

Små och medelstora åländska företag. Vi ser fram emot att du har en ambition att till exempel jobba med din lönsamhet, öka din personal eller prova på en ny marknad.

Anmälan

Affärsutvecklingspaketen genomförs inom ERUF projektet Växla Upp. Affärsutvecklingen är kostnadsfri, men det finns ett begränsat antal platser.

Anmäl ditt intresse här. 

 

Affärsutvecklare

Birgitta Eriksson

Egenföretagare i drygt 10 år och civilekonom med stort intresse för människor och affärer. Arbetslivserfarenhet som bland annat affärsutvecklare, personalchef, controller och projektledare. En generalist som jobbat inom rederi, måltidsbolag, konsultbolag och konferens- och event. Parallellt med uppdraget som affärsutvecklare hos Ålands Näringsliv fortsätter jag även som egenföretagare inom bland annat ledarskaps- och grupputveckling.

Solveig Saine

Har jobbat drygt 40 år på Ålandsbanken både med placerings- och finansieringsärenden. De senaste åren jobbade jag med företagsfrågor i stort och smått, allt från att hjälpa till med utländska betalningsuppdrag, upprättande av kassaflödes kalkyler samt finansiering av olika investeringar. Jag är utbildad företagsekonom från högskolan men har även gått en hel del kurser både internt inom banken men även externt, bland annat inom ledarskap, projektledning, kreditanalys och it-kunskap.

Dan Westerholm

Har jobbat fem år på Ålands Näringsliv i rollen som företagsrådgivare. Fokus har främst varit på nya företag och företagare, men även rådgivning kring köp och försäljningar av befintliga företag. Har varit egenföretagare i 15 år inom oljebranschen. Utbildning MBA. 

 

Vänligen observera 

Den av Ålands Näringsliv tillhandahållna avgiftsfria företagsrådgivningen är en allmän informationstjänst. 

Ålands Näringsliv garanterar inte noggrannheten, fullständigheten eller användbarheten av den information som tillhandahålls inom ramen för företagsrådgivningen. Ålands Näringsliv ansvarar inte för resultaten av den information som lämnas. 

Nyttjaren av informationstjänsten förstår att tillämpningen av informationen som ges är beroende av flera faktorer, inklusive nyttjarens eget agerande och beslut. Nyttjaren förstår och accepterar att alla beslut baserade på den givna informationen är nyttjarens eget ansvar