Webbkurser

Här presenterar vi olika webbkurser och webbinarium.

De ger dig möjlighet att förkovra dig i olika ämnen på distans. Vissa är kostnadsfria och andra betingar en avgift. Vissa är på svenska, andra på engelska.

Kurserna arrangeras oftast av organisationer utanför Ålands Näringsliv. Vi har viss kvalitetssäkring på dem såtillvida att vi tycker arrangören brukar ordna bra kurser, men vi kontrollerar inte samtliga kurser. Ålands Näringsliv har således inget ansvar eller påverkan av innehållet, utförandet och eller övriga arrangemang kring kurserna.

Du läser mer om kurserna genom att klicka på länkarna.

Bli en drömarbetsgivare

Vill ni bli en drömarbetsgivare?  Vill ni ha medarbetare som visslar hela vägen till jobbet?

- Ålands Näringsliv kan nu erbjuda en exklusiv webbutbildning tillsammans med Svante Randlert som höll en väldigt uppskattad presentation om hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval på Näringslivsdagen 2019.

Svante Randlert är en av Nordens mest anlitade inom ämnet och samarbetar med de största arbetsgivarna. Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer inom ledarskap, arbetsgivar-, och medarbetarfrågor samt kundutveckling. Han är den enda i Sverige bland över 1000 föreläsare, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 vid tre olika tillfällen av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close. 2018 blev han nominerad till årets talare.

Ålands Näringslivs medlemmar får nu en exklusiv tillgång och pris (20% rabatt på ordinarie pris) till hans webbaserade utbildningspaket om hur du får engagerade och motiverade medarbetare.

Du bestämmer själv HUR mycket du vill lära dig, NÄR du vill lära dig samt VAR du helst vill lära dig detta. Hela kursen innehåller bland annat:

  • 45 filmer
  • Texter
  • Case
  • Modeller
  • Quiz
  • Poddar
  • Arbetsövningar

På denna webbkurs vill jag inspirera dig som är chef, som sitter i ledningen, eller som leder medarbetare på andra sätt. Jag vill berätta varför du ska, och framför allt hur du kan, skapa en mer attraktiv arbetsplats för dagens och morgondagens medarbetare, och bli en drömarbetsgivare. Klicka här för att anmäla dig till kursmodulerna.

 

Starting up

- digital företagarskola via Aalto universitetet (kostnadsfritt, engelska)