18 februari 2011

Stort tillskott av medlemmar

Ett 40-tal företag har redan valt att ansluta sig som medlemmar sen årsskiftet, och nu är vi över 440 företag som tillsammans jobbar för näringsliv och företagande på Åland.

Våra nya utskott har haft sina första möten och det har redan framkommit olika områden som vi behöver jobba med för att kunna förenkla företagarens vardag. Tänk på att du som medlem också kan dra nytta av dn sakkunskap som finns i våra uskott, om du har frågor eller behöver söka affärskontakter.

Här på hemsidan under rubriken "Om oss" finns våra medlemsavgifter uppräknade. De är viktade utifrån hur många anställda man har i företaget och försöker återspegla den nytta som du som företagare får bl.a. genom rabatter till kurser och olika medlemsarrangemang.

Är du kanske ännu osäker om ditt företag kan dra praktisk nytta av ett medlemsskap, kan du alltid "pröva på", genom att gå med nu första året gratis. Om ni är upp till två anställda kostar medlemsskapet följande år 110€. (jämför tidigare med Köpmannaföreningen: 160€/företag, Handelskammaren: 140€/företag 0-2 anställda, samt att Arbetsgivareföreningen ytterligare hade en avgift baserad på de totala löneutgifterna.

Nu får du som företag tillgång till samma service mot en enda avgift. Välkommen med du också!