28 mars 2011

Möt våren i Mariehamn

Som företagare kan man fritt välja vilka teman man vill ta till sig och som passar den egna verksamheten.  För att evenemanget skall få genomslag önskar vi att alla affärer håller öppet 10.00-16.00

2 april -
Den här lördagen ligger fokus på Hem, Inredning & Trädgård, och eftersom det nu är det hög tid att göra vårfint både inne och ute, kan besökarna passa på att få tips och idéer från butikerna i centrum.

9 april - Är Barnens lördag, med busig påskverkstad på Mariehamns stadsbibliotek kl 12.30 till 15.00 med bland annat korttillverkning och tovning samt scrapbooking för vuxna och ungdomar. Gör dina inbjudningskort till påsken eller andra festliga tillfällen, som dop och studenten!

16 april - Sport och fritid med bland annat Stavamosters- motionslopp med stavgång i de gamla kvarteren och i stadens natursköna områden. Vi startar med gemensam uppvärmning på torget kl. 11.30. Det går bra att anmäla sig på plats.

23 april - Fokus på Påsken med traditionell Påskmarknad på Torget mellan kl 9- 15.

30 april - Vårens trender, passa på att förnya garderoben, släng ut det gamla och fyll på med vårens fräscha nyheter. En del av utbudet i klädbutikerna visar Erica Dunders dansare när de mannekängar och dansar på Torggatan kl 12-13

Flera affärer ordnar också under dessa lördagar "Butiksloppis" utöver temaaktiviteter, vi uppmanar alla att passa på och ställa ut bord med extra billiga prylar!

Välkommen på våryra i Mariehamn - i samarbete med Mariehamns stad som i år firar 150 år.

Hälsar Affärsinnehavarna i centrum & Mariehamns stad