14 mars 2012

ÅlandsMässan drar igång 17-18 mars

79 olika utställare visar upp produkter och tjänster inom de flesta områden, samt passar på att träffa nya och gamla kunder och samarbetspartners. Kom och träffa bekanta, ta del av utställarnas erbjudanden, ta en bit mat i vårt café och låt dig underhållas av programmet från scenen. Besök Ålands populäraste årliga träffpunkt!

Detta år gästas mässan av vikingar från de djupa skogarna i norr som spexar och bjuder på fight. Den alltid populära modevisningen hålls båda mässdagar. Familia, Madison, Kortvaruboden, Byggvaruhuset och KappAhl visar upp det senaste i både mode för både vuxna och barn i samarbete med Dunderdansarna, som också håller dansshow efteråt.

Årets huvudartister består av skönsjungande Amy Diamond på lördagen och på söndag underhåller minst lika TV kända "Zillah & Totte" med spex för både barn & vuxna.

Testa olika spelkonsoler och pröva på olika spel tillsammans med Lekplaneten och Power Club. Kanske vågar du utmana någon av tjejerna i Åland United på en fotbollsmatch? Lekplanetens hoppslott finns på plats för de mindre barnen som kanske vill leka bort en stund medan föräldrarna tittar runt bland montrarna. Varför inte testa en Bolstaholmsburgare eller kanske en Ledholmare? Det går rykten om att en del lär orka med både och...

Lördagen avslutas med en stunds "Pröva-på Zumba" med Laura Vauras, där både utställare och besökare har chansen att röra på sig och få fart på blodomloppet efter en lång första mässdag.

Söndagen, och hela mässans program avslutas med en auktion där utställarna auktionerar bort föremål till "sistaminuten" priser. Där kan Du som besökare göra riktiga fynd. Välkände Grönbacks Eric är på plats och sköter utropen. För att nämna några auktionsobjekt så kommer en vindsnurra från VTEK-energy att auktioneras ut och WSJ Sanitation och AB Skogen auktionerar ut impregnerat trä lagom till uteplatssäsongen. Fler varor tillkommer under mässans gång från övriga utställare.

Mässprogram
Lördag 17 mars
10:00 Mässan öppnar
11:00 Vikingafajt
12:00 Modevisning
13:00 Dansshow
14:30 Amy Diamond
15:30 Amy Diamond, set 2
16.15 MässZumba
17:00 Mässan stänger

Söndag 18 mars
10.00 Mässan öppnar
11:00 Vikingafajt
12.00 Modevisning
13.00 Dansshow
14:30 Zillah & Totte
15:30 Zillah & Totte, set 2
16:15 Mäss-Auktion med 0€ eller låga utropspris!
17.00 Mässan stänger


Vinn och tjäna pengar på din mässbiljett!
På mässbiljetterna lottas ut priser, så spara den efter mässan. Du kan även rösta på mässans bästa monter och vinna pris. Mässbiljetten detta år ger dig förmåner så du kan tjäna in entréavgiften flera gånger om!

Besök mässan i helgen och få både högklassig underhållning och mässa för ett lågt inträde, med chans att både vinna och tjäna en slant.

Entré till mässan:
Vuxna eller ensamma barn 7-12 år 5 €
Barn 7-12 år i vuxens sällskap 2,50 €
Barn 0-6 år gratis

Läs mer om våra huvudartister här:
Amy Diamond - http://www.amydiamond.se  
Zillah & Totte - http://zillah.se/

Många nya utställare med på mässan. Se alla här: http://www.naringsliv.ax/sv/kurser/alandsmassan/utstallare

Välkomna till ÅlandsMässan!

Vi ger möjligheten - Du affären

Önskas mer info kontakta:
Projektledare Johan Lindholm
Tel: 291534 / Mobil 0457-5963964