Deltagare

Nedan har vi presenterat alla Sommarlovsentreprenör-deltagare och dera sk. SE-företag

 

Sommarlovsentreprenörer 2019

Havanna’s juice SE

Hej!

Jag heter Savanna Hellman och är 16 år gammal. Mitt företag kommer heta Havanna’s juice och jag kommer sälja kalla och fräscha juicer och smoothies på torget i Mariehamn. Om ni har några frågor så kan ni höra av er till mig på mitt företags Mail eller mitt företags Instagram kontot, på Instagram uppdaterar jag om tider, vad jag gör och annat roligt!

Mail: havannasjuice2019@gmail.com

Instagram: havannasjuice2019

 

Gullansmarknadsföring SE

Jag heter Liam Gullans, jag gillar att träna men för det mesta är det nog ishockey och innebandy. Men i sommar går det inte eftersom jag har skadat knät illa men det gör inget då kan jag vara engagerad åt mitt sommarjobb istället och det är första gången jag är med i sommarlovsentreprenörerna. Jag är social och och har bra humor och vill marknadsföra företag på ett lite roligare sätt genom att ta bilder till Instagram. Ni kan gärna ta kontakt om ni vill bli marknadsförda. Ni som är åländska företagare kan jag hjälpa er att synas på ett lite roligare sätt.

Du kan ta kontakt med mig via:

Telefonnummer: 0401569008

Mail: gullansliam@gmail.com

Facebook och messenger: Liam Gullans

Instagram: gullansmarknadsforing och liamgullans_

 

 

Painterly squids SE

Vi är en samling av tre unga konstnärer: Alexandra Svenblad, Edvin Svenblad, och Klara Svenblad, som kommit ihop för att sälja vår konst. Våra målningar och dylikt är perfekt för dig som vill ha ett vackrare hem, bland våra verk finns det något för alla. Vi kommer att sälja nere på torget, kolla tiderna på vår facebook/instagram, tveka inte heller att ta kontakt ifall du ser något du gillar där eller du vill Beställa ett eget motiv! Så Kom ner till torget och ta en titt!

Telefon: +3584575701810

Mail: painterly.squids@gmail.com

Facebook: painterlysquids

Instagram: painterlysquid

 

Sommarlovsentreprenörer 2018

 

Sommarpassarna 

Hej!

Vi heter Linnea Olin och Alexandra Slotte och är två tjejer, 16 och 17 år. Vi erbjuder barn- och djurpassning från norra Lemland, Jomala till Mariehamn, till överenskommet pris. 
Vi har tidigare erfarenhet av barnpassning som vi har fått genom bland annat småsyskon och kyrkans hjälpledarutbildbing. Vi har även erfarenhet av olika sorters djur exempelvis katter, hundar och mindre gnagare. Djuren tar vi hand om hemma hos dig så att de inte ska utsättas för extra stress eller behöva träffa andra främmande djur. 
Vi jobbar både dagar och kvällar och du kan vara säker på att ditt barn har det roligt med oss samtidigt som det är säkert. Vi är mycket kreativa, punktliga, ansvarsfulla och hittar alltid på någonting roligt med dina barn.

Om ni vill så träffas vi gärna innan barn- och/eller djurpassningen så att vi kan lära känna varandra lite.

Har ni frågor eller vill boka tid, välkommen att kontakta oss:

Linnea: +358401581916
Alexandra: +358406828118

Facebook: Sommarpassarna

/Linnea och Alexandra

 

 

Sommarlovsentreprenörer 2017

Här är sommarlovsentreprenörernas företagspresentationer, företagen är under uppstart i början på sommaren därför kan facebooksidor och hemsidor inte vara helt färdigställda ännu.

Hammarland Motor SE

Hej, jag heter Rasmus Hendersson och i sommar kommer jag att driva en mopedverkstad. Ifall ni har några problem med er moped eller behöver få er service gjord så kan ni kontakta mig. Jag har en del tidigare erfarenhet av att skruva både på mina egna fordon men även på andras. Jag kommer att vara i Hammarland och ni kan hitta mig på Facebook under namnet Hammarland Motor  SE

Kontaktuppgifter:

Tfn. :+3584573441537

Mail: r.hendersson@gmail.com               

Facebook: Hammarland Motor SE

 

CarCare UF

Jag heter Jonatan Hämäläinen och CarCare UF är mitt företag. CarCare erbjuder bilrekondering av hög kvalitét till ett förmånligt pris. Försäljnings- och importhjälp av fordon erbjuder CarCare också.

CarCare jobbar för att få er bil att kännas som ny igen!

Boka en tid för er bil redan idag!

Gilla och följ med vår verksamhet på Facebook.

Mail: ufcarcare.ax@gmail.com

Facebook: CarCare UF

 

Nordicsell

Hej!

Jag heter Gustav Nordberg och under denna sommar kommer jag att sälja virtuella varor för spelet Counter-strike. Virtuella varor är varor du inte kan röra fysiskt, alltså det är olika texturer du kan ha på vapen,knivar och handskar.

Med dessa texturer blir spelet roligare att spela men det gör dig inte bättre på spelet. Jag har hållit på med denna bussiness i två till tre års tid så börjar kunna det mesta och kan försäkra om en säker och trygg affär.

Nu är det säkert många som undrar, finns det något värde i detta ens?
Svar ja, bara för någon vecka sedan såldes det en kniv i spelet med värdet av 40.000 euro.

Du beställer dina virtuella varor från min hemsida,
www.nordicsell.com / www.nordicsell.se (INTE LANSERAD ÄNNU)

Jag är kontaktbar via facebook på namnet Gustav Nordberg men även min företagssida vid namn Nordicsell.

Om det är så att du inte har facebook, går det även att kontakta mig via emailgustav.nordberg@hotmail.com

 

Robert´s kärra

Hej, jag heter Robert Lindberg.
I sommar säljer jag svalkande drycker från en vagn.
Ni hittar mig i centrum av Mariehamn.

Facebook: Robert's kärra

Mail: roopelin18@gmail.com

 

Alva Rosenqvist

Hej, jag heter Alva Rosenqvist och arbetar som produktkonsulent i sommar. Jag hjälper olika företag med produktdemonstrationer, smakprover och liknande i livsmedelsbutiker på Åland. Mitt företag är ett b2b företag och jag kontaktar själv olika livsmedelsbutiker och företag.

Kontaktuppgifter:

E-post: alva.r@aland.net

 

Jontes & Kennys Glasskiosk

Hej!

Jag, jonathan, och kenny kommer nu i sommar ha en liten mobil glasskiosk där vi kommer sälja glass, godis, chips och kalla drycker!

Vi kommer att hållas i Mariehamn.

Ni når oss på vår FB sida " Jontes & Kennys Glasskiosk"  och på telefon:

Jonathans nummer: 04573430300

Kennys nummer: 0408588185

 

Yasmines barnpassning 

Hej,jag heter Yasmine Widelius. Jag ska ha barnpassning i sommar för barnfamiljer med barn från 3-10 år. Så har ni barn från ålder 3-10 år och behöver någon som passar era barn medans ni gör annat så kontakta mig. Jag har en hel del erfarenhet av småbarn (har flera syskon) och är ansvarsfull. Jag tar uppdrag i Mariehamn och max 10 km utanför stan. Kontakta mig på telefon och mail.

Telefon: 0408697760

Mail: yasmine.johansson@hotmail.com

 

Annas bakkurser & kalasfix

Hej! Jag heter Anna och driver ett företag som heter Annas bakkurser & kalasfix.

Jag erbjuder bakkurser för barn i åldrarna 5-10 år och anordnar kalas åt barn i åldrarna 3-11 år. Mer information hittar ni på min Facebook-sida "Annas bakkurser & kalasfix" där man även kan ta sig till min hemsida.

Kontakt:

Gmail: annas.barnskoj@gmail.com

Tel: 040 1594100

 

 

Sommarlovsentreprenörer 2016

 

SkruvÅFix SE

Hej! Har du en trasig moped som du skulle vilja ha hjälp med?
Jag heter Victor Rehnberg och jag fixar det mesta.
Ring eller maila så kan vi boka in en tid!

victor.rehnberg@gmail.com
0442113045

 

Måleri SE

Hej! Vi heter Adam Lindén och Reidar Blomqvist och vi driver företaget Måleri SE. Vi fixar golv och väggar, målar staket och penslar fönster till förmånliga priser. Vår verksamhet är mestadels inom Mariehamn. Behöver ni ha någonting målat? Tveka inte att kontakta oss!

Kontakt information:

E-post: malerise16@gmail.com

Telefonnummer:

Adam: 040 4827100

Reidar: 040 1868222

Facebooksida: Måleri SE

För ett flexibelt, snabbt och noggrant arbete hör av er till oss

 

Skattjakt i sjökvarteret SE

Ohoj!
Vi heter Elin Söderman och Iris Laaksonen. Vi kommer hålla skattjakt i sjökvarteret under sommaren från den 28.6-6.8 tisdagar till lördag med två rundor den ena kl.13.00 och den andra kl. 15.00. Det är en rolig aktivitet för barn i alla åldrar. Rundorna kommer ta en timme och är fyllda med piratäventyr. Det kommer finnas piratdukar att låna på plats och rundorna kostar 5€ per barn.
Är ni sugna på lite piratbus i sommar?

Kika då in på vår Facebook sida:
Skattjakt i sjökvarteret 2016

Pirathälsningar:
Enögda Agda och Kapten blodpudding

 

Knattpassarna SE

Hej!
Vi heter Ebba Hallbäck och Sofie Kaunismaa och är två 16-åriga tjejer. Vi erbjuder barn- och djurpassning i Mariehamn-Jomala till ett bra pris.
Behöver du någon som tar hand om ditt barn eller husdjur när du jobbar, eller vill du ha en ledig kväll? Då ska du kontakta oss!

Tveka inte att kontakta oss på:
Ebba: +358 457 3444 844
Sofie: +358 40 7608 611

Eller mejla till:
knattpassarna@outlook.com

Läs mer om oss på vår facebooksida Knattpassarna SE