Ålands Näringsliv söker en assistent

ASSISTENT TILL VÅRT PROJEKT “UTVECKLA FRAMTIDENS FÖRETAG”

Ålands Näringsliv driver projektet “Utveckla framtidens företag”, som finansieras av Europeiska regional- och utvecklingsfonden (ERUF). Projektet erbjuder rådgivning och affärsstöd till både befintliga och nystartade företag. För detta projekt söker vi nu en assistent.

Tjänsten innebär att du kommer att hjälpa till med uppföljningen av indikatorerna i projektet. Du genomför telefonintervjuer med personer eller företag som varit en del av projektet. Uppföljningen ska sedan dokumenteras via excel/sheets.

Vi söker dig som trivs med nya kontakter och kan arbeta per telefon. Arbetet kräver inte att du sitter på vårt kontor, men möjligheten finns. Vi tillhandahåller all utrustning som krävs för arbetet.

Vi beräknar att arbetet tar ca två månader i anspråk, även om det finns en stor flexibilitet i arbetets genomförande som kan anpassas till dina behov. Vi planerar start i oktober eller enligt överenskommelse.

Ansök så fort som möjligt men senast 16.9.2018. Skicka din ansökan med löneanspråk till info@naringsliv.ax eller Ålands Näringsliv, Nygatan 6, 22100 Mariehamn.
Om du har några frågor kan du kontakta VD Anders Ekström på telefon 018-529300 per epost anders.ekstrom@naringsliv.ax.

Välkommen med din ansökan

Ålands Näringsliv är Ålands största privatfinansierade företagarorganisation. Vi har över 500 medlemsföretag av olika typer och storlekar. Vi arbetar för att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag på Åland. Därigenom skapas även förutsättningar för vårt långsiktiga mål: ett starkare Åland med nordens bästa konkurrenskraft.