Naringsliv.ax har moderniserats!

Ålands Näringsliv har moderniserat hemsidan naringsliv.ax. Arbetet med nya hemsidan har pågått under drygt ett halvår under målsättningen enkelhet och bättre navigering. Vi har uppdaterat vår design, funktionalitet, förenklat menystrukturen och rensat föråldrat material. Vår hemsida har fortfarande mycket material och vi har mer som kunde delas åt våra medlemmar.

Ett stort steg i vår uppgradering är förbättrad funktionalitet. Naringsliv.ax är numera responsiv, vilket innebär att man sidlayouten anpassas till skärmformatet oberoende om du surfar från en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Då antalet mobila enheter ökar dramatiskt bland besökarna på sidan, är det på sin plats att de möts av en bra funktionalitet på naringsliv.ax. Informationen är likadan oberoende skärmformat, men den visas på olika sätt.

Vår hemsida har kvar en stor mängd underliggande funktioner. Besökare på hemsidan kan fortfarande ta del bl.a.

För internationella besökare kommer vi att lyfta Ålands Handelskammare i språkversionerna. Ålands Näringsliv är en del av handelskammarnätverket och ”Chamber of commerce” är en vedertagen definition av internationellt nätverkande som finns representerat i närmare 13.000 städer över hela världen.

Under mars månad kommer vi även att lansera en inloggningsfunktion som ska öka den digitala servicesen åt våra medlemmar. På medlemssidorna kommer våra medlemmar bl.a. att få möjlighet läsa mer om kollektivavtal, ge synpunkter på aktuella remisser, läsa fullständiga nyheter samt ta del av aktuell information som vi endast kan dela med oss internt.

Inloggningsrättigheter kommer att knytas till medlemskapet och vi kommer att skicka mer information om detta till våra medlemmar under första veckan i mars.

Arbetet med naringsliv.ax kommer att fortsätta de kommande åren. En hemsida blir aldrig helt färdig, men den här veckan har Ålands Näringsliv tagit ett stort steg mot en modernare digital närvaro.

Välkommen till näringsliv.ax

För med information kontakta Anders Ekström, verkställande direktör (tel: 018-529300; epost: anders.ekstrom@naringsliv.ax)