#digitalimera i höst

Intressanta seminarier

Under hösten kommer vi att ordna två seminarier där vi tar upp säkerhet på nätet och kund- & användargenererat omdöme, dvs. rating.

Man kan se en ökad trend i antalet attacker på internet och stulna identiteter. Du som företagare behöver arbeta på ett tryggt och säkert sätt på nätet etersom du har ett ansvar mot både leverantörer och kunder. I seminariet om säkerhet kommer vi bland annat att upp ämnen som dator- & datasäkerhet och molnsäkerhet och redogöra för olika typer av risker och begrepp och hur man kan motverkar dem.

Omdömen och kommentarer från kunder och användare på nätet har en stor påverkan på hur andra kunder och användare kommer att agera. I föreläsningen kommer vi att titta på effekten av att arbeta med rating samt titta på olika typer av rating-system. Vi kommer att tala om kundkommunikation och hur man som företagare ska förhålla sig till kundomdömen.

Lärorika workshops

Stärk din närvaro på internet. Genom att delta i våra tre workshops kommer du att få chansen att utveckla din webbplats, synas bättre i sökmotorer och jobba bättre med foton på sociala medier.

Första workshoppen handlar om sökmotoroptirmering och sökmotorannonsering. Den andra workshoppen kommer att handla om att jobba med foton på sociala medier och kommer att inkludera en fotokurs. I den tredje workshoppen kommer du att tillsammans med andra deltagare få arbeta med den egna webbsida genom att titta på struktur och innehåll samt att du kommer att få diskutera förbättringar i smågrupper.

Kolla in #digitalimera-sidan för mer info och hur du anmäler dig till både seminarier och workshops.