Webb Expo

Måste man ha en hemsida, vem kan hjälpa en med att göra en hemsida och vilket innehåll ska jag ha på min hemsida? Varför ska jag som företagare synas på Facebook och vad är fördelarna med Instagram? Hur kan närvaro på sociala medier ge mig flera kunder? 

Detta är några ut av frågeställningarna som du får svar på på vår temadag om webb och sociala medier. Under dagen har du möjlighet att lyssna på föreläsningar på temat samt att besöka en mässa där företag som säljer tjänster/ produkter inom dessa segment presenterar sina produkter och tjänster.

14.9.2017 kl 14-18 i Mariehamn (plats meddelas senare)

Programmet består av kortare föreläsningar och en huvudföreläsning med konkreta och praktiska tips på temat webb och sociala medier, samt en mässa som pågår parallellt med föreläsningarna. Kom hela dagen eller kom på den delen som du är specifikt intresserad av. 

Huvudföreläsning 

Digitalsnackmodellen, skapa en social mediastrategi som ger effekt.

Kan sociala medier verkligen ge fler kunder eller är det bara en onödig tidstjuv? Under föreläsningen delar vi med oss av praktiska exempel och konkreta tips på hur ditt företag kan nyttja kraften i sociala medier på rätt sätt.

För vem: För dig som vill effektivisera, vässa och utveckla närvaron på sociala medier.

Inehåll: 

  • Dagens möjligheter, morgondagens utmaningar med sociala medier.
  • Mål och syfte för närvaron.
  • Lär känna din målgrupp.
  • Mest populära sociala medierna.
  • Innehållet som ger bäst effekt.
  • Konkreta verktyg och arbetssätt för att effektivisera arbetet.
  • Hur och vad du ska mäta.

Efter föreläsningen har deltagarna fått med sig en praktisk arbetsmodell de kan använda i sin verksamhet och oavsett bransch eller målgrupp.

Föreläsare: Jenni Laapotti och Cecilia Victoria Åslund från social mediebyrån Digitalsnack. Digitalsnack är en social mediebyrå som hjälper företag lyckas på sociala medier! Genom föreläsningar, utbildningar samt löpande arbete som coachning och social media manager hjälper vi våra kunder att få effekt i sina digitala kanaler.

Mera information om programmet och mässan inom kort. 

Utställare

Vi vill härmed bjuda in er som säljer tjänster/produkter inom denna kategori att delta på mässan och informera om vad ni erbjuder. Missa inte denna chans att presentera dig och dina produkter och tjänster och hitta nya kunder. Anmäl dig som utställare på mässan här

Frågor besvaras av Susanne Olofsson susanne.olofsson@naringsliv.ax

Detta evenemang finansieras av ERUF-projektet Utveckla framtidens företag.