Tusen unga ledare

Till kampanjen Tusen unga ledare väljs tusen ungdomar från hela Finland. Handelskammaren arrangerar Tusen unga ledare tillsammans med juniorhandelskammaren (på Åland JCI Mariehamn).

På Åland ordnas Tusen unga ledare i november, vecka 46, 13-17.11.2017. Se anmälningslänkarna nedan och observera att ledare och studerande har olika anmälningslänkar. 

Ledare: Påverka framtidens förmågor i arbetslivet
Som företagsledare ger du de ungdomar som deltar i kampanjen Tusen unga ledare en värdefull erfarenhet och ett exempel på hurdant ledarskap och kunnande som behövs i arbetslivet. Samtidigt kan du fundera över hur du själv utvecklas som ledare. I företagen och andra organisationer utgör målgruppen för kampanjen personer som verkar i olika ledande befattningar.

Ledare: Anmälningslänk

Studerande: Tillbringa en dag tillsammans med en ledare
Vad gör en företagsledare? Vilken är ledarens viktigaste förmåga? Hur blev chefen chef? Kampanjen Tusen unga ledare erbjuder dig en möjlighet att få svar på de här och på många andra frågor.
Du kan ansöka om att komma med om du är mellan 17 och 24 år och studerar vid (yrkes)gymnasium, yrkeshögskola eller universitet.

Studerande: Anmälningslänk

Tusen unga ledares hemsida

Kontaktperson Ålands Näringsliv Susanne Olofsson, telefon 529 303, email susanne.olofsson@naringsliv.ax

Kontaktperson JCI Mariehamn Terhi Metsola, telefon 040 511 1237, email  terhi.metsola@gmail.com